Entice the open with some amazing preheader text. Use a little mystery and get those subscribers to read through...
Insert alt text here

Geachte collega,

Atenolol vertraagt de hartslag, verlaagt de bloeddruk en brengt de zuurstofbehoefte van het hart omlaag. Wat rechtvaardigt de inzet van deze beta-blokker bij katten en waarmee dient de practicus rekening te houden? In deze nieuwsbrief gaan we in op controverses rondom het gebruik van dit medicijn bij de kat en geven we u praktische handvatten om de kwaliteit van de ingestelde behandeling te verhogen.

Eerder dit jaar zocht ik contact met SDK, de Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra. Met ons split-bolus project richten we onze pijlen op de verdere verbetering van de diagnostiek en stagering van tumoren. 

De AVG vraagt van u en ons wat aanpassingen. Hoe we op De Kompaan omgaan met het onderwerp privacy vindt u terug op onze website.

Omtrent de waarneming tijdens onze zomervakantie: De Kompaan is van vrijdag 3 tot en met maandag 20 augustus 2018 gesloten. Gedurende die periode kunnen dierenartsen met vragen over bestaande patiënten terecht bij de internisten van de Wagenrenk, Giora van Straten en Marieke van der Kooij.

Collega's met vakantieplannen wens ik veel plezier toe. Graag tot de tweede helft van augustus, als de batterij weer opgeladen is!

Rob Gerritsen

Bezoek onze website →
De Kompaan | dierenarts-specialisten bij u in de buurt

Atenolol

SDK

Tip

Behoefte aan input van een onafhankelijk werkend specialist?

Uw patiënt kan bij ons doorgaans op korte termijn terecht!

Wilt u veel informatie en/of grote dicombestanden meesturen? Maak gebruik van wetransfer.com (tot 2Gb) of van de mogelijkheid om tot 20Mb te uploaden via onze website.

Van Reeuwijkstraat 34, 7731 EH Ommen   |   T: 0529-452580   |   info@dekompaan.com

tekst en fotografie: De Kompaan – dierenarts specialisten © 2017

Ziet deze nieuwsbrief er niet goed uit in uw mail programma? Bekijk dan de nieuwsbrief hier.