Entice the open with some amazing preheader text. Use a little mystery and get those subscribers to read through...
Insert alt text here

Geachte collega,

Atenolol vertraagt de hartslag, verlaagt de bloeddruk en brengt de zuurstofbehoefte van het hart omlaag. Wat rechtvaardigt de inzet van deze beta-blokker bij katten en waarmee dient de practicus rekening te houden? In deze nieuwsbrief gaan we in op relevant onderzoek en controverses rondom het gebruik van dit medicijn bij de kat en geven we u praktische handvatten om de kwaliteit van de ingestelde behandeling te verhogen.

We bieden u ook graag een korte sfeerimpressie van een recente procedure waarbij we een pulmonaal stenose verhielpen via interventiecardiologie. Het betrof een door de collega's van Dierenkliniek Ommen verwezen 1 jaar oude Cane Corso.

De nauwe samenwerking met prof. dr Matthias Schneider van de Universiteit van Giessen (ook te zien op de foto's) opent nieuwe perspectieven voor patiënten met problemen, die eerder 'praktisch' min of meer als onbehandelbaar golden. Dat we zowel een chirurgische oplossing alsook hartcatheterisatie kunnen aanbieden, maakt bovendien dat elke patiënt de meest optimale behandeling op maat ontvangt.

Heeft u een patiënt voor hartcatheterisatie op de korrel, schroom niet contact op te nemen.

Rob Gerritsen

Bezoek onze website →
De Kompaan | dierenarts-specialisten bij u in de buurt

Atenolol

Pulmonaal stenose via interventiecardiologie

Voorjaarsvakantie

Het team van De Kompaan gaat er kort tussenuit

De Kompaan is van 29 april tot en met 3 mei 2019 (week 18) gesloten. Eigenaren verwijzen wij naar hun eigen dierenarts. Voor verwijzend collega's die dringend behoefte hebben aan overleg met een specialist zijn we via M 06-53488686 bereikbaar. Belt u zo mogelijk tussen 17.00 en 17.30u 's middags.

Behoefte aan input van een onafhankelijk werkend specialist?

Uw patiënt kan bij ons doorgaans op korte termijn terecht!

Wilt u veel informatie en/of grote dicombestanden meesturen? Maak gebruik van wetransfer.com (tot 2Gb) of van de mogelijkheid om tot 20Mb te uploaden via onze website.

Van Reeuwijkstraat 34, 7731 EH Ommen   |   T: 0529-452580   |   info@dekompaan.com

tekst en fotografie: De Kompaan – dierenarts specialisten © 2017

Ziet deze nieuwsbrief er niet goed uit in uw mail programma? Bekijk dan de nieuwsbrief hier.