U, uw dierenarts en de specialist:

samenwerken om ziekte, pijn en ongemak uit te bannen

Contact

Dierenarts-specialisten De Kompaan
Van Reeuwijkstraat 34
7731 EH Ommen
T 0529-452580
F 0529-452718
E info@dekompaan.com

Een afspraak maken

De Kompaan is een onafhankelijke, volledig zelfstandige verwijskliniek die niet aangesloten is bij een keten. Voor het maken van een afspraak zijn wij, behoudens feestdagen en vakanties, op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.15 tot 17.00u. Tijdens onze praktijksluiting kunt u het beste een mail sturen.

Toezenden van verwijsbrieven met bijlagen

Verwijsbrieven en patiëntenkaarten ontvangen wij het liefst via: afspraken@dekompaan.com. Röntgenfoto's ontvangen we bij voorkeur als afzonderlijke bestanden in dicomformaat. Worden er grote bestanden (meer dan 8 Mb) als bijlage meegestuurd? Kies dan voor  uploaden via onze website  (tot 20 Mb) of gebruik www.wetransfer.com (tot 2 Gb).

Let op: mailen vanuit bepaalde dierenartsensoftwareprogramma's (o.a. Viva en Animana) loopt niet altijd goed! Als u geen ontvangstbevestiging van ons krijgt, maak dan een pdf, die u handmatig bijsluit bij een mail en neem contact op met uw software leverancier (Corilus resp. Animana). Zij kunnen uw mailinstellingen checken en ervoor zorgen dat we een volgende keer geen problemen meer ondervinden.

Overige zaken

Bent u op zoek naar antwoorden op een aantal praktische vragen?

Telefonisch spreekuur

Hoe wij werken en waar we voor staan

Over prijzen en betaling

Huisdierverzekeringen

Bijsluiters

Privacybeleid

Rechtstreeks onderzoek aangevraagd door uw dierenarts

Een enkele keer worden huisdierbezitters door hun dierenarts doorgestuurd voor specifiek nader onderzoek, bijvoorbeeld een hartecho of een CT-scan. Uw dierenarts is dan de behandelend arts en blijft dat ook. Wij verzorgen in dit geval uitsluitend het onderzoek, rapporteren niet aan u, maar aan uw dierenarts en deze zal de uitslag verder met u bespreken en besluiten wat er moet gebeuren, tenzij er ernstige bevindingen worden gedaan. In dat geval overleggen we met u en/of met uw dierenarts hoe hiermee om te gaan. Vraag uw dierenarts om de vraagstelling en patiëntenkaart te uploaden via dit formulier.

Hartscreening

Ook voor preventief onderzoek naar diverse erfelijke afwijkingen in het kader van de fok kunt u bij ons terecht. Hiervoor is geen verwijzing van uw eigen dierenarts nodig. Het gaat hierbij om onder meer om screening op cardiomyopathie, klepafwijkingen, stenoses, shunts en dergelijke.

Heeft u een (korte) vraag? Mail ons:

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties