Entice the open with some amazing preheader text. Use a little mystery and get those subscribers to read through...
Insert alt text here
In een case-report delen we graag met u een opmerkelijk geval van congenitaal longemfyseem. Waarom onze interventies soms tevergeefs zijn en we alsnog met lege handen staan.

Beste collega’s,

Voorafgaand aan onze praktijksluiting in week 32 en 33 (4 t/m 20 augustus 2017) wil ik u graag op de hoogte brengen van de waarneming. Ook dit jaar kunnen verwijzend dierenartsen terugvallen op de collega’s van het MCD te Amsterdam, waarvoor ik hen zeer erkentelijk ben. Ze vragen u wel de spelregels in acht te nemen.

Verder deel ik hieronder graag met u een bijzonder geval van congenitaal longemfyseem, waarbij de pathologie is verzorgd door collega dr Guy Grinwis, verbonden aan de Faculteit Diergeneeskunde. Het belang van weefselonderzoek vóór en na overlijden kan niet genoeg benadrukt worden. Het is de ‘proof of the pudding’ in ons vak en heel vaak de enige manier om de diergeneeskunde verder te brengen.

Tenslotte, voor wat het waard is, zomaar wat gedachten over een onderwerp dat mij en velen van u bezig houdt: de ketenvorming in onze branche. Mag ik u allen een hele prettige zomervakantie toewensen? Het is tijd om de batterij op te laden.

Met vriendelijke groet,
Rob Gerritsen

Bezoek onze website →
De Kompaan | dierenarts-specialisten bij u in de buurt

Een opmerkelijk geval van longemfyseem

Waarom we soms met lege handen staan

Naar het Case-report

Ketenvorming in de diergeneeskunde

Blijft er wat te kiezen?

Blog

Van Reeuwijkstraat 34, 7731 EH Ommen   |   T: 0529-452580   |   info@dekompaan.com

tekst en fotografie: De Kompaan – dierenarts specialisten © 2017

Ziet deze nieuwsbrief er niet goed uit in uw mail programma? Bekijk dan de nieuwsbrief hier.