Koel, helder water en een gezonde dorst

Samen op pad

Vakantiesluiting: 4 t/m 20 augustus 2017

De Kompaan is van 4 t/m 20 augustus aanstaande gesloten. We gaan er even tussenuit!

Informatie voor dierenartsen omtrent de Waarneming

Tijdens onze vakantie krijgen eigenaren van bestaande patiënten het advies spoedeisende vragen voor te leggen aan u of uw waarnemer. Mocht u dringend behoefte hebben aan contact met een specialist over een bestaande patiënt, wendt u zich dan tot de internisten die verbonden zijn aan het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam. Zij laten weten dat zij uitsluitend vragen per mail beantwoorden en verzoeken u hierbij aan te geven dat het gaat om een bestaande verwijspatiënt via De Kompaan. Het mailadres is: internist@mcvoordieren.nl. Deze mails worden binnen 1 werkdag beantwoord.

Uitsluitend bij zeer dringende vragen kunt u met de balie van het MCD bellen T 020-7 400 600. De internist wordt geïnformeerd waarna u zo snel mogelijk te woord wordt gestaan. Ook 's avonds en in het weekend verloopt het contact telefonisch via de balie.

Nieuwe (spoed)patiënten

Voor het verwijzen van nieuwe (spoed)patiënten, kunt u bij de navolgende specialistencentra terecht:

Medisch Centrum voor Dieren
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
T 020 -  7 400 600

Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren (UKG)
Yalelaan 108
3584 CM Utrecht
T 0900 - KIES UKG

Hervatting van de dienstverlening

Maandag 21 augustus aanstaande zijn we vanaf 9.30 u weer bereikbaar voor het maken van afspraken en overleg. Wilt u met het oog op een verwijspatiënt alvast informatie kwijt, mail dan naar: afspraken@dekompaan.com. Gebruik dit mailadres uitsluitend voor niet spoedeisende zaken! Het wordt tijdens onze vakantiesluiting niet gecheckt!

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties