Fijne feestdagen

en graag tot volgend jaar!

Onze bereikbaarheid rondom Kerst

Van donderdag 21 december 2023 tot dinsdag 2 januari 2024 is onze praktijk gesloten.  Wij verzoeken eigenaren van patiënten die al onder behandeling staan, in die periode met vragen eerst even contact op te nemen met hun eigen dierenarts.

Mocht uw dierenarts of diens waarnemer behoefte hebben aan overleg, dan kan dat. Voor verwijzend collega's met dringende vragen  betreffende een reeds bekende spoedpatiënt of behoefte aan een kort advies blijven we namelijk telefonisch bereikbaar via onze spoedlijn: M 06-53488686. De spoedlijn is 24/7 bemand, wel graag de voicemail inspreken voor het geval we uw oproep net missen en daarbij uw mobiele nummer achterlaten!

Heeft u voor uw huisdier (een herhaalrecept voor) medicatie  nodig? Wacht niet te lang met uw bestelling als het om een middel gaat, dat uw dierenarts niet in het assortiment heeft of niet op voorraad houdt!

Nieuwe (spoed)patiënten  kunnen terecht bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren, T 030 - 253 9411. Meer informatie  vindt u hier.

Dinsdag 2 januari 2024 gelden vanaf 9.00u weer onze normale openingstijden!

We wensen alle verwijzers en cliënten fijne feestdagen en een sprankelend 2024. We bedanken u allen hartelijk voor de prettige samenwerking en het wederzijdse respect en vertrouwen.

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties