Echt ziek...

of duidelijk niet lekker in je vel zitten

Hoe werkt verwijzen?

Als u bent verwezen door uw dierenarts, krijgt u van hem of haar een verwijsbrief mee, of deze wordt ons rechtstreeks toegemaild/toegezonden. Deze verwijsbrief bevat de medische voorgeschiedenis van uw hond of kat, mogelijk relevante eerdere bevindingen en resultaten van eerder onderzoek en behandeling. Als u een afspraak maakt op De Kompaan voor uw zieke hond of kat, beginnen we met een specialistische intake. Via lichamelijk onderzoek en door middel van een serie vragen, inventariseren we welke mogelijke verklaringen er zijn voor de klachten van uw huisdier. Daarom is het van belang dat de belangrijkste verzorger van de hond of kat bij de intake is.

Een afspraak op De Kompaan

De specialist overziet door zijn kennis en ervaring of onderzoek bijdraagt aan het in kaart brengen van de problemen van uw huisdier. We geven aan welk onderzoek aanvullend nodig is en waarom. We bespreken de prijs ervan met u en als het kan zullen we proberen nog diezelfde dag een begin te maken. Het doel is immers om zo snel mogelijk tot een diagnose te komen! Is eenmaal duidelijk aan welke ziekte uw hond of kat lijdt, dan volgt goede voorlichting over de behandelmogelijkheden en vooruitzichten voor uw huisdier.

Is uw hond of kat bij ons niet bekend en is er sprake van een spoedgeval? Laat uw hond of kat eerst aan uw eigen dierenarts zien. Uw dierenarts kan dag en nacht contact met ons opnemen.

Afspraak maken

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties