Vage chronische klachten of het tegenovergestelde:

shock, benauwd, bloed in braaksel, plas of ontlasting

Onze aandachtsgebieden

Interne geneeskunde, cardiologie/thorax- en weke delenchirurgie, medische beeldvorming

Om een ziek huisdier te kunnen helpen, is allereerst nodig dat je de vinger op de zere plek legt. Ook als het om 'vage klachten' gaat, is het zaak snel een diagnose te stellen. Als centrum voor tweede- en derdelijns zorg kunnen we uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden  inzetten om uw hond of kat te helpen. Dat gebeurt altijd in overleg met u.

Achter een vage klacht kan een serieuze aandoening schuil gaan!

Wij helpen huisdieren met onder meer klachten die wijzen op een hart- of longaandoening, op kanker of ontstekingen aan de organen, acute of chronische infecties, hormoonziekten, incontinentie, bloedarmoede, maag-darmklachten, koorts en pijn van onbegrepen oorsprong.

We zijn een onafhankelijke verwijskliniek en werken samen met elke dierenarts die ons wil inschakelen. Hoe wij werken, leest u hier.  Ons verwijsgebied omvat het noorden en oosten van het land. In alle gevallen geldt: zodra dit mogelijk en verantwoord is, neemt uw eigen dierenarts de zorg van ons weer over. Samen werken we toe naar een optimaal resultaat voor uw huisdier, dat zo'n belangrijke bijdrage levert aan het geluk van zijn baasje.

Onze specialisten en hun vakgebied     

Wanneer naar de specialist?

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties