Als het echt nodig is

opname met intensive care faciliteiten

Tijdelijk opgenomen worden voor onderzoek of behandeling

Soms is uw zieke hond of kat het meest gebaat bij opname in onze verpleegafdeling voor onderzoek of behandeling. Wij begrijpen maar al te goed hoe vervelend dat voor u kan zijn. Daarom zorgen wij voor uw huisdier alsof het van onszelf is en houden daarbij, als het enigzins kan, rekening met wat uw hond of kat fijn vindt. Bovendien houden we u dagelijks op de hoogte van de voortgang. Als u dat wilt mag u uw huisdier op afspraak komen bezoeken.

Over intensieve zorg

Wij zijn in alles ingesteld op de verpleging van ernstig zieke dieren, die thuis niet goed te houden zijn. We hebben veel faciliteiten om de zorg aan deze patiënten te optimaliseren. In de regel is er 24 uur per dag een dierenarts-specialist aanwezig.

Onze zuurstofkooi: een uitkomst voor benauwde patiënten

Zo verblijven honden en katten die benauwd zijn in onze intensive care unit. Voorzien van extra zuurstof wachten we effect van de behandeling af. Patiënten met ernstig nierfalen of bloederige diarree proberen we met intensief infuusbeleid en soms een bloedtransfusie (niet alleen honden maar ook katten) door een crisis heen te helpen. De patiënt in shock monitoren we om precies op het goede moment de juiste dingen te doen. Ook buiten reguliere openingstijden.

Mijn hond of kat is ernstig benauwd

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties