Ons vak:

de complexe (spoed)patient

Over ons

De Kompaan is een onafhankelijke spoed- en specialistenkliniek voor tweede en derdelijns zorg. U vindt ons in Ommen. Op verwijzing helpen we acuut of ernstig zieke honden en katten uit Noord- en Oost-Nederland. Met onze naam eren we het verbond, dat kan bestaan tussen mens en dier. Van huisdieren kan je houden, ze zijn gek en geinig, ze ontroeren en begrijpen ons. Inderdaad: ze zijn een maatje.

Juist ziekteprocessen op het terrein van de Interne, vragen soms veel van een eigenaar. Wij proberen onze cliënten en hun dierenartsen zo goed mogelijk te begeleiden als er beslissingen moeten worden genomen over onderzoek en behandeling. Het besluit om uw huisdier aan een specialist toe te vertrouwen vergt immers een investering die niet tot het financiële beperkt blijft.

Terwijl we bezig zijn een diagnose te stellen, staan de aan De Kompaan verbonden specialisten naast u als eigenaar om u te helpen goed te beslissen. Goede voorlichting, gebaseerd op kennis van zaken, levert een heldere prognose op, die u in staat stelt te kiezen uit de beschikbare behandelmogelijkheden.

Kennismaken met onze specialisten en hun vakgebied?

Specialistische onderzoeken en behandelingen

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties