Waar alles mee begint:

een correcte diagnose

Wel of geen afspraak maken?

Weten wat er speelt is het begin van een mogelijke oplossing.

Wij zijn er voorstander van dat zieke honden en katten worden onderzocht, tot er een duidelijke diagnose is en dat huisdieren daar geholpen worden, waar dat het beste kan. Uw hond of kat kan een aandoening hebben die veel ongemak met zich meebrengt of erg pijnlijk is en dat goed verbergen. Denkt u aan maagkanker of een alvleesklierontsteking; mensen geven aan  verschrikkelijk veel pijn te ervaren. U voorkomt dat uw hond of kat onnodig lijdt, door te laten uitzoeken wat er speelt. Dat begint overigens altijd bij uw eigen dierenarts.

Twijfelt u over de aard, de betekenis of de ernst van symptomen? Deze checklist  helpt u bepalen in welke gevallen het verstandig is om een afspraak bij uw dierenarts te maken en of er sprake is van spoed.

Wilt u binnen deze website zoeken op 'organen', 'dierziekten', 'symptomen' of andere trefwoorden, gebruik dan het zoekvak rechtsboven.

Als uw dierenarts meent dat er redenen zijn om te verwijzen, kan er contact met ons opgenomen worden. Of er nu een (hart)echo, scopie-onderzoek of CT-scan nodig is, wij hebben de beschikking over uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden  en zetten die gericht in.

De Kompaan is een onafhankelijke specialistenkliniek, we behoren niet tot een keten. Wij werken samen met alle dierenartsen die hiervoor openstaan en met specialisten van andere centra en universiteiten. Terwijl we wachten op eventuele bevestiging via externe onderzoeksuitslagen, kunnen we als het nodig, mogelijk en verantwoord is alvast beginnen met behandelen.

Wanneer naar de specialist?

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties