Wat we samen nastreven

huisdieren die langer en gezonder leven

Meer informatie Afspraak maken

Erkende dierenarts-specialisten, bij u in de buurt

Erkende dierenarts-specialisten

Als er meer nodig is om een diagnose te stellen, of als de behandeling niet aanslaat

De Kompaan, gevestigd in Ommen, is een onafhankelijke spoed- en specialistenkliniek voor katten en honden. Veel dierenartsen uit Noord- en Oost-Nederland werken met ons samen, om zieke huisdieren de best mogelijke zorg te geven. Onze erkende veterinair specialisten bieden een aanvulling op wat uw eigen dierenarts voor u kan betekenen. Daarbij proberen we altijd zo gericht mogelijk te werk te gaan. Verder kunt u bij ons terecht voor preventieve screening voor de fok en voor een second opinion.

Samenwerken: u, uw dierenarts en de specialist

 

edta drup

Wanneer naar de dierenarts-specialist?

Als specialistische (spoed)kliniek zijn we gewend nauw samen te werken met uw eigen dierenarts. Op verzoek kunnen we helpen een diagnose te stellen en uw huisdier de best denkbare behandeling te geven. Ook als uw hond of kat plotseling erg ziek zou worden en intensieve verzorging nodig heeft, bent u welkom in ons dierenziekenhuis. Onze ervaren, goed getrainde staf vangt u op. De ernstig benauwde patiënt? Die brengen we tijdelijk onder in een geheel geklimatiseerde zuurstofkooi. Een hele opluchting.

Mijn hond of kat wordt niet beter

 

oogheelkunde

Waar alles mee begint: de probleemstelling

Uit ervaring weten we dat niets zo akelig voelt als achteraf tot de conclusie komen dat je huisdier misschien al wel langere tijd pijn of ongemak heeft ervaren. Een maagtumor is voor een hond of kat even pijnlijk als voor een mens. Vandaar dat we u adviseren om uw huisdier met vage klachten te laten zien. Eerst aan uw dierenarts, en zo nodig aan ons. Als duidelijk is wat er speelt, kunnen we ook snel met een eventuele behandeling beginnen. Door goed samen te werken besparen we uw hond of kat pijn en ongemak.

Superhandige checklist

 

 

shunt

Alle onderzoek en behandeling op een rij

Om een diagnose te kunnen stellen, zal de specialist uw hond of kat nader onderzoeken. U kunt bij ons terecht voor uitgebreid laboratoriumonderzoek, voor echo's van hart, borst en buik, voor digitale röntgen, scopie-onderzoek en CT's.

Meer informatie

 

bloedverwerking

Bloedbank voor honden en katten

Op De Kompaan beschikken we over een veterinaire bloedbank voor honden en katten voor eigen gebruik. Heeft uw hond of kat een bloedziekte? Terwijl we het onderzoek naar de achterliggende oorzaak opstarten, kunnen we direct doorpakken met een bloedtransfusie.

Meer informatie