Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Namens het team van De Kompaan
fijne feestdagen!

Het team van De Kompaan bedankt alle verwijzers die afgelopen jaar een beroep op ons deden en hun cliënten hartelijk voor de inspirerende samenwerking. We staan in gedachten stil bij alle bijzondere patiënten die we mochten bijstaan, ieder met hun eigen verhaal.
 

Direct na de feestdagen verwelkomen we Valérie ter Braake, tandheelkundig dierenarts te Emmeloord. Patiënten met gebitsklachten kunnen voor (specialistische) tandheelkundige zorg voortaan op de woensdagen in Ommen terecht.  Voor meer informatie kunnen verwijzend dierenartsen terecht bij onze digitale nieuwsbrief van deze maand.

De Kompaan is gesloten maar telefonisch wel bereikbaar

De Kompaan is  van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari 2016 gesloten.Bent u eigenaar van een patiënt die al onder behandeling staat?Wij vragen u om tussen Kerst en Oud en Nieuw met dringende vragen eerst contact op te nemen met uw eigen dierenarts. Kunt u deze niet bereiken, dan mag u bij spoed natuurlijk telefonisch contact opnemen met ons.


Verwijzend collega's die een nieuwe of reeds bekende spoedpatiënt zouden willen overleggen, kunnen ons telefonisch dag en nacht bereiken, ook tijdens de feestdagen. Belt u daarvoor met onze Spoedlijn: M 06-53488686.

Maandag 4 januari 2016 gelden vanaf 8.30u weer onze normale openingstijden!

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties