Werken bij De Kompaan?

Alleen voor knapperds ;)

Bevlogen en op zoek naar werk?

Vanwege aanhoudende groei is ons team toe aan nog een uitbreiding. Wij zoeken een ambitieuze startend paraveterinair m/v voor een fulltime dienstverband gedurende een periode van in eerste instantie 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Herken jij je in onderstaande profielschets? Stuur ons een uitgebreide motivatiebrief met je CV.

De Kompaan is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren, gericht op Noord- en Oost-Nederland. We werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van de interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Startend paraveterinair m/v

Enthousiaste teamplayer, die affiniteit heeft met huisdieren èn hun baasjes. Is in staat de specialist Interne tijdens diens poliprogramma praktisch te ondersteunen. Wordt intern opgeleid. Is communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Wil begrijpen wat er gebeurt, wil zich verder ontwikkelen en wil daar moeite voor doen. Heeft een CV dat nu al duidt op uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk.

Woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen. Ziet deze vacature als een buitenkans om een vliegende start te maken.

Inlichtingen: T 0529-452580 (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn:  30 september 2021
Sollicitaties: info@dekompaan.com

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties