Werken bij De Kompaan?

Alleen voor knapperds ;)

Bevlogen en op zoek naar werk?

Wij gaan graag in gesprek met een paraveterinair voor tijdelijke vervanging van één van onze collega's die zwanger is. Deze waarneming betreft een dienstverband voor circa 24 uur per week gedurende een periode van ongeveer 6 maanden. Herken jij je in onderstaande profielschets? Stuur ons een uitgebreide motivatiebrief met je CV.

Gevraagd: Paraveterinair m/v

Enthousiaste teamplayer, die affiniteit heeft met huisdieren èn hun baasjes. Gaat om te beginnen de internist tijdens diens poliprogramma praktisch ondersteunen en verricht binnen het team gedurende deze waarneming allerhande hand- en spandiensten. Is communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Wil altijd begrijpen wat er gebeurt, zich verder ontwikkelen en wil daar moeite voor doen. Heeft werkervaring en een CV duidend op uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk.

Woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen. Ziet deze waarneming als een buitenkans. Vindt het een uitdaging het team goed te ondersteunen, wetende dat zo'n waarneming soms een opstapje is naar meer.

Inlichtingen: T 0529-452580
Sluiting inzendtermijn:  31 oktober 2019
Sollicitaties: info@dekompaan.com

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties