Werken bij De Kompaan?

Iets voor knapperds ;)

Mogelijk heeft ons team jou nodig!

De Kompaan is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren, gericht op Noord- en Oost-Nederland. We werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van de interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Paraveterinairen m/v voor poli en opname

Wij zoeken nieuwe collega's. Ambitieuze paraveterinair medewerkers m/v voor (mogelijk een combinatie van) balie, opname en poli voor een (vrijwel) fulltime dienstverband gedurende een periode van in eerste instantie 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Profiel

Enthousiaste teamplayers, die affiniteit hebben met huisdieren èn hun baasjes. Onze nieuwe collega's hebben mogelijk al enige werkervaring in een gezelschapsdierenpraktijk. Je gaat de specialist Interne tijdens diens poli-programma praktisch ondersteunen. Je wordt zo nodig intern (verder) opgeleid. Je bent communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Je wilt begrijpen wat er gebeurt, je verder ontwikkelen en daar ook zelf moeite voor doen. Uit je CV blijkt een uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk. Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen of bent bereid (op termijn) te verhuizen.

Herken jij je in bovenstaande profielschets?
Stuur ons je CV en vertel ons wat jou voor ogen staat.

Inlichtingen: T 0529-452580 (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn:  15 mei 2023
Inlichtingen: Germaine Kortenbach, praktijkmanager M 06-51027481
Sollicitaties: info@dekompaan.com

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties