Werken bij De Kompaan?

Iets voor knapperds ;)

Mogelijk heeft ons team jou nodig!

De Kompaan is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren, gericht op Noord- en Oost-Nederland. Wij werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van de interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Paraveterinairen m/v voor balie, poli en opname

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team altijd naar nieuwe collega's: enthousiaste paraveterinair medewerkers m/v voor (een combinatie van) baliewerkzaamheden, opname en poli assistentie. Je begint met een jaarcontract voor 32 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Profiel: Een enthousiaste teamplayer, die affiniteit heeft met huisdieren èn hun baasjes. Je hecht aan een goede werksfeer en fijne collega's op wie je altijd kunt terugvallen. Je bent communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Je volgt met grote interesse wat er gebeurt rondom patiënten en wilt je graag verder ontwikkelen.

Uit je CV blijkt een uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk. Je woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen of bent bereid (op termijn) te verhuizen.

Herken jij je in onze vacature?
Stuur ons je CV en vertel ons wat jou voor ogen staat. Of bel of mail!

Inlichtingen: T 0529-452580 (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn:  doorlopend
Inlichtingen: Germaine Kortenbach, praktijkmanager M 06-51027481
Sollicitaties: info@dekompaan.com

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties