Werken bij De Kompaan?

Alleen voor knapperds ;)

Vrolijke, ambitieuze collega's gezocht!

De Kompaan is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren, gericht op Noord- en Oost-Nederland. We werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van de interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Paraveterinair m/v poli en opname

Wij zoeken een ambitieuze paraveterinair m/v opname en poli voor een (vrijwel) fulltime dienstverband gedurende een periode van in eerste instantie 9 maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Profiel

Enthousiaste teamplayer, die affiniteit heeft met huisdieren èn hun baasjes. Heeft mogelijk al werkervaring in een gezelschapsdierenpraktijk. Gaat de specialist Interne tijdens diens poli-programma praktisch ondersteunen. Wordt intern (verder) opgeleid. Is communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Wil begrijpen wat er gebeurt, wil zich verder ontwikkelen en daar ook zelf moeite voor doen. Heeft een CV dat duidt op uitgesproken belangstelling voor de gezelschapsdierenpraktijk of is al enige tijd werkzaam in de praktijk, maar toe aan een volgende stap. Woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen.

Herken jij je in bovenstaande profielschets?
Stuur ons je CV en vertel ons wat jou voor ogen staat.

Inlichtingen: T 0529-452580 (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn:  10 oktober2022
Inlichtingen: Germaine Kortenbach, praktijkmanager M 06-51027481
Sollicitaties: info@dekompaan.com

Gevraagd: Receptionist m/v

We zouden ons team vanwege aanhoudende drukte ook graag uitbreiden met een parttime gastheer of gastvrouw aan de balie. Ben jij een bewezen ster aan de balie en beschik je over triage skills? Ook dan maken we graag met je kennis!

Profiel

Werkt graag in een gezellig team. Is paraveterinair geschoold of heeft ruime ervaring in de dierenbranche. Houdt in samenspraak met de collega's regie over het patiëntenprogramma. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Is administratief goed onderlegd. Heeft affiniteit met huisdieren èn hun baasjes. Woont op redelijke reisafstand van Ommen.

Benieuwd geworden?
Stuur ons een uitgebreide motivatiebrief met je CV.

Inlichtingen: T 0529-452580 (praktijkmanager)
Sluiting inzendtermijn:  3 oktober 2022
Inlichtingen: Germaine Kortenbach, praktijkmanager M 06-51027481
Sollicitaties: info@dekompaan.com

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties