Werd 'travel therapie' ook maar vergoed...

Het team van De Kompaan wenst u een fijne vakantie!

Praktijksluiting week 30, 31 en 32

De Kompaan is van 18 juli tot en met 9 augustus 2020 gesloten wegens zomervakantie.  Tot en met vrijdag 17 juli zijn we telefonisch bereikbaar voor advies en overleg. Spoedgevallen kunnen die laatste dag uitsluitend nog terecht voor last-minute nader onderzoek, niet meer voor behandeling en/of opname. Wij houden extra spoedplekken vrij.

Bent u dierenarts en zou u voor onze praktijksluiting nog even over een lopende verwijspatiënt willen overleggen, wacht u dan niet tot de laatste dag. Bel tijdig, liefst tijdens het telefonisch spreekuur voor dierenartsen, dagelijks van 9.00 tot 9.15u of anders na 16.00u.

Waarneming 18 juli tot en met 9 augustus 2020

Bestaande patiënten

Cliënten krijgen in eerste instantie het advies eventuele vragen op te sparen gedurende de praktijksluiting of anders voor te leggen aan hun eigen dierenarts.

Onze specialist is in de weken 30, 31 en 32 op dinsdag en vrijdag van 9.45u tot 10.00u te bereiken via het mobiele spoednummer M 06-53488686.  Wij vragen u dringend hiervan uitsluitend in geval van nood gebruik te maken.

Nieuwe (spoed)patiënten

Voor verwijzing van nieuwe (spoed)patiënten kunt u onder meer bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren te Utrecht (T 030 - 253 9411) terecht.

Maandag 10 augustus is de praktijk telefonisch weer bereikbaar en volledig operationeel.  Wilt u met het oog op een verwijspatiënt alvast informatie kwijt? Stuur dan een mail naar: afspraken@dekompaan.com. Gebruik dit mailadres niet voor spoedeisende zaken! Het wordt pas na de vakantie gecheckt.

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties