Wat we samen nastreven

huisdieren die langer en gezonder leven

Meer informatie Afspraak maken

Erkende dierenarts-specialisten, bij u in de buurt

Erkende dierenarts-specialisten

Als er meer nodig is om een diagnose te stellen, of als de behandeling niet aanslaat

De Kompaan, gevestigd in Ommen, is een onafhankelijke spoed- en specialistenkliniek voor katten en honden. Veel dierenartsen uit Noord- en Oost-Nederland werken met ons samen om zieke huisdieren de best mogelijke zorg te geven. Onze erkende veterinair specialisten bieden een aanvulling op wat uw eigen dierenarts voor u kan betekenen. Daarbij proberen we altijd zo gericht mogelijk te werk te gaan. Verder kunt u bij ons terecht voor preventieve screening voor de fok en voor een second opinion.

Samenwerken: u, uw dierenarts en de specialist

 

edta drup

Wanneer naar de dierenarts-specialist?

Als specialistische (spoed)kliniek zijn we gewend nauw samen te werken met uw eigen dierenarts. Op verzoek kunnen we helpen een diagnose te stellen en uw huisdier de best denkbare behandeling te geven. Ook als uw hond of kat plotseling erg ziek zou worden en intensieve verzorging nodig heeft, bent u welkom in ons dierenziekenhuis. Onze ervaren, goed getrainde staf vangt u op.

Het werkveld van de specialist

 

oogheelkunde

Bespaar niet op dierenartsenbezoek

Uit ervaring weten we dat niets zo akelig voelt als achteraf tot de conclusie komen dat uw huisdier misschien al wel langere tijd pijn of ongemak heeft ervaren. Een maagtumor is voor een hond of kat even pijnlijk als voor een mens. Laat uw huisdier zien aan uw dierenarts, die u zo nodig kan verwijzen. Door samen op te trekken, kunnen we voorkomen we dat uw huisdier onnodig lijdt!

Checklist 'Naar de dierenarts'

 

 

shunt

Alle onderzoek en behandeling op een rij

Om een diagnose te kunnen stellen, zal de specialist uw hond of kat nader onderzoeken. U kunt bij ons terecht voor uitgebreid laboratoriumonderzoek, voor echo's van hart, borst en buik, voor digitale röntgen, scopie-onderzoek, EMG en CT's.

Meer informatie

 

bloedverwerking

Bloedbank voor honden en katten

Op De Kompaan beschikken we over een veterinaire bloedbank voor honden en katten voor eigen gebruik. Heeft uw hond of kat een bloedziekte? Terwijl we het onderzoek naar de achterliggende oorzaak opstarten, kunnen we direct doorpakken met een bloedtransfusie.

Meer informatie