Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Maa262018

Jubileumcongres De Kompaan: een onvergetelijke dag!

Zaterdag 24 maart 2018 ontvingen we een groot aantal collega's en een aantal van onze vaste leveranciers zoals SCIL, Essaote en Vetin-Aacofarma voor een congres ter gelegenheid van het twintigjarige bestaan van de praktijk. Hoe leuk is dat!? Terwijl een bleek zonnetje het voorjaar aankondigde, meldden de eersten (die altijd van ver komen!) zich al vroeg bij de Grote Zaal van Muziekvereniging Crescendo, waar koffie en petit fours klaarstonden.

Onder de sprekers aanstormend talent maar ook drie hoogleraren, waarvan één kersverse: prof. dr Hans Kooistra. Zijn benoeming was juist bekend gemaakt en er waren dan ook felicitaties alom. Er was veel waardering voor de Utrechtse sprekers. Ook de lezingen van dr Reidun Heiene en dr Susanne Boroffka werden aandachtig gevolgd. Prof. Matthias Schneider was overgekomen uit Giessen om collega's te informeren over de mogelijkheden van interventiecardiologie, waarmee we 1 april 2018 gestart zijn.

Het werd kortom een leuke, erg gezellige dag, met boeiende lezingen en duidelijke handvatten voor practici om thuis mee aan de slag te gaan. Een dag ook, die het nut van fijne collegiale samenwerking nog eens onderstreepte. Er was gelegenheid de praktijk met de nieuwe katheterkamer te bezichtigen en na afloop werd onder aanvoering van cardioloog dr Arnold Stokhof, leermeester van Rob Gerritsen, ter afsluiting nog een studentenlied aangeheven: 'Ja, dat voelen wij, ja, dat voelen wij...'.

Alle sprekers, gasten en collega's hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan een feestelijke en voor ons onvergetelijke dag!  

 

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties