De Kompaan bestaat 25 jaar!

We gaan er even tussenuit...

Vijfentwintig jaar zorgen voor zieke huisdieren: het mooiste vak dat er is...

Met het hele team staan we de komende Meivakantie stil bij het feit dat dr Gerritsen inmiddels 25 jaar werkzaam is als specialist Interne in het noordoosten van het land.

Dat, en het feit dat sommige van onze medewerkers hem daarbij al 15 tot 20 jaar ondersteunen, is reden voor een feestje. Van vrijdag 28 april tot en met zondag 7 mei 2023  is De Kompaan dan ook gesloten en moet u de vertrouwde stemmen en gezichten even missen.

  • Eigenaren van  patiënten die al onder behandeling staan  vragen wij in die week contact op te nemen met hun eigen dierenarts.
     
  • Via  spoed@dekompaan.com  kunnen collega-dierenartsen die over deze patiënten willen overleggen, hun vragen voorleggen.
     
  • Nieuwe (spoed)patiënten  kunnen onder meer terecht bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren, T 030 - 253 9411. Meer informatie  vindt u hier.

Heeft u voor uw huisdier (een herhaalrecept voor) medicatie  nodig? Wacht niet te lang met uw bestelling als het om een middel gaat, dat uw dierenarts niet in het assortiment heeft of niet op voorraad houdt!

Maandag 8 mei 2023 gelden vanaf 9.00u weer onze normale openingstijden!

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties