Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Waarneming 27 juli t/m 14 augustus 2013

De Kompaan is van 27 juli tot en met 14 augustus aanstaande gesloten. De dagen ervoor werken we toe naar een lege opname, maar u kunt ons tot het laatst bereiken voor telefonisch overleg en we zullen altijd kijken wat er nog mogelijk is. Collega Roswitha van de Sandt blijft overigens bereikbaar en aan het werk vanuit De Wagenrenk voor het geval u tegen een oogprobleem aanloopt.

Bestaande patiënten

Zoals altijd krijgen eigenaren van bestaande patiënten het advies gedurende de praktijksluiting dringende vragen voor te leggen aan hun eigen dierenarts of diens waarnemer.
Dierenartsen die behoefte hebben aan overleg met een specialist over een bestaande (spoed)patiënt kunnen contact opnemen met de internisten die verbonden zijn aan het Medisch Centrum voor Dieren te Amsterdam. Het MC voor Dieren vraagt u nota te nemen van het feit dat zij uitsluitend vragen per mail beantwoorden. Wilt u hierbij aangeven dat het gaat om bestaande verwijspatiënt via De Kompaan. Het mailadres is: internist@mcvoordieren.nl. Uw mail wordt binnen 1 werkdag beantwoord.

Indien het een zeer dringende vraag betreft kunt u bellen met de balie T 020-7 400 600. De internist wordt dan geïnformeerd waarna u zo snel mogelijk te woord wordt gestaan.

Nieuwe (spoed)patiënten

Voor het verwijzen van nieuwe (spoed)patiënten, kunt u bij de navolgende specialistencentra terecht:

Medisch Centrum voor Dieren
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
T 020 -  7 400 600

Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren (UKG)
Yalelaan 108
3584 CM Utrecht
T 0900 - KIES UKG

Vanaf woensdag 14 augustus zijn we telefonisch weer te bereiken voor het maken van afspraken en overleg. Wilt u met het oog op een verwijspatiënt alvast informatie kwijt, mail dan naar: afspraken@dekompaan.com. Gebruik dit mailadres uitsluitend voor niet spoedeisende zaken! Het wordt tijdens onze vakantiesluiting niet gecheckt!

Terug naar de Nieuwsbrief
Naar het Case-report
Naar de website van De Kompaan

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties