Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Dec72012

Tommy op weg naar Marti Marina

Zapt u wel eens door onze nieuwsrubriek? We hebben weer een update van Tommy ontvangen. Tommy, de verwaarloosde Turks-Cyperse zwerfkater die 10 jaar geleden door de heer en mevrouw Van de Vegte tijdens een zeilreis werd meegenomen (en sindsdien met hen het Middellandse zeegebied onveilig maakt).


Wie geen huisdieren heeft, ontgaat het misschien: hoe lief, gek, leuk en eigenwijs ze zijn, élke hond of kat op zijn eigen manier.  Elk baasje koestert gouden momenten, van het kitten dat al snel doorheeft dat je een likje slagroom krijgt als je op de prullebak gaat zitten in plaats van op het aanrecht, tot de aandoenlijke lobbes die zijn eigen riem ophaalt om aan te geven dat hij graag nog een ommetje met u maakt. Nu beleven we het nodige met onze patiënten, maar Tommy is wel een geval apart.


Recent ontvingen we het bericht dat deze bourgondische levensgenieter tegenwoordig zelfs schrijvers aan het werk zet...

Zijn baasjes schrijven ons per mail het navolgende:

 

Beste dr Gerritsen en medewerkers,


Veel groeten uit Griekenland en al vast een heel goede Kerst gewenst. Even een kattenbelletje van ons. Alles is uitstekend hier met ons en met Tommy ook.


We liggen hier in Methana voor de winter. Dat is een vulcanisch schiereiland; het geneeskrachtige water komt hier zo uit de berg naar de zee stromen. Ze hebben hier een kuuroord  voor mensen met exceem en zo, die kunnen dan in het warme water [met zwavel] genezen. Mijn schip ligt ook in hetzelfde water en is al 10 jaar jonger geworden!


We hebben een schrijver naast ons liggen uit Nederland, Frans Vanderwilt, en hij heeft in kort de de mémoires van Tommy op papier gezet.


Nou veel groeten van ons en fijne dagen.
Willem, Alie en Tommy

 

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties