Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Mei242012

Rondleiding dierenartsassistentes in opleiding

Jaarlijks ontvangen we op De Kompaan laatstejaars dierenartsassistenten in opleiding van de Groene Welle uit Hardenberg, AOC Oost uit Enschede en het Landstede uit Raalte. Een groep van in totaal ongeveer 25 laatstejaars studenten bracht op 15 april jl. een bezoek aan onze spoed- en specialistenkliniek. Doel: een kijkje achter de schermen bij de veterinair specialist.

Zo kunnen ze, als ze straks zelf in de praktijk werkzaam zijn, eigenaren die verwezen worden, uit eigen ervaring  vertellen over hoe het er bij ons aan toegaat. Op de foto hiernaast dierenarts Trix Tack, als docent verbonden aan De Groene Welle met een collega.

We staan stil bij het fenomeen ‘verwijzen’ en vertellen iets over de bijzondere driehoeksverhouding tussen cliënt, verwijzend dierenarts en specialist, waarna een korte rondleiding volgt. Uiteraard maakt onze internist tijd vrij om tekst en uitleg te geven bij echocardiografisch onderzoek of er mag meegekeken worden bij een scopie.

Het zijn leuke en inspirerende ontmoetingen met gedreven jonge mensen die ons vak in de toekomst mede vorm gaan geven. Collega-dierenartsen opgelet: naar verluidt zitten er 'excellente' kandidaten tussen.

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties