Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Nov62019

De Kompaan treedt toe tot SDK, kankercentra voor dieren

Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra in België en Nederland: kent u ze, het SDK? Een gemêleerd gezelschap van gedreven dierenartsen die zich hebben toegelegd op het helpen van de hond of kat met een tumor.

Huisdieren die verdacht worden van kanker, kunnen al twintig jaar terecht in Ommen. We wijdden er in 2012 één van onze eerste digitale nieuwsbrieven voor verwijzend collega’s aan, die  hier  nog te raadplegen is. Met alle faciliteiten die tot onze beschikking staan, helpen we verwijzend collega's bij het stellen van een diagnose en bij de behandeling. Of die nu bestaat uit chemotherapie, uit chirurgie of een palliatief karakter heeft.

Toch koos specialist Interne Rob Gerritsen er enige tijd geleden voor zich formeel aan te melden bij het SDK. De veterinaire oncologie ontwikkelt zich steeds verder en samen weet je meer dan alleen. Nu het aspirant-lidmaatschap erop zit, kondigen we dan ook met trots aan dat De Kompaan is toegevoegd aan de lijst met SDK-klinieken. En zojuist online gegaan:  de nieuwe website van het SDK.

Komend weekend, 9 en 10 november 2019, verzamelen de SDK-leden zich te Schagen, voor een intensief bijscholingsweekend. We wensen ze een vruchtbare bijeenkomst!

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties