Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Sep82020

Aangepaste dienstverlening

Aangepaste dienstverlening t/m 14 september 2020

In de loop van dinsdag 8 september 2020 is duidelijk geworden dat, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, één van de medewerkers van De Kompaan positief is getest op het Coronavirus. Hoe het met de rest van het team staat en of ook zij besmettelijk kunnen zijn/zijn geweest, is nog niet te zeggen. Testen is pas zinvol zodra er sprake is van klachten; dit is momenteel bij geen van de overige medewerkers het geval.

Heeft u ons in de periode van 1 tot en met 4 september 2020 bezocht, houdt u dan goed in de gaten of u klachten ontwikkelt. Cliënten die in nauw contact kunnen hebben gestaan met de positief geteste medewerkster worden door ons persoonlijk geïnformeerd. In nauw contact wil zeggen: fysiek contact of nabijheid langer dan 15 minuten op minder dan 1,5 meter afstand. Omdat de collega die het betreft baliewerkzaamheden verrichtte, menen wij dat de kans daarop vrij klein is.

Uit voorzorg gaan wij in quarantaine. De afspraken voor de komende dagen worden afgezegd en/of verplaatst. De verwachting is dat we op zijn vroegst dinsdag 15 september a.s. ons werk kunnen hervatten. Wij zullen via de website eventuele updates geven.

Het telefonisch spreekuur op werkdagen van 8.30 tot 9.00u  gaat gewoon door. Ook ons spoednummer blijft in de lucht. Nieuwe patiënten kunnen uitwijken naar verwijscentra elders. Voor bestaande patiënten geldt dat wij in samenspraak met collega’s en cliënten naar oplossingen zoeken voor zorg die niet uitgesteld kan worden.

Uiteraard verontschuldigen we ons voor het ongemak. We hopen op uw begrip en zullen ons best doen om u zo goed mogelijk op alternatieve manieren te helpen.

Het team van De Kompaan

Naschrift

Per 14 september jl. hebben we in overleg met de GGD onze dienstverlening weer opgepakt. Onze collega maakt het naar omstandigheden goed. Gelukkig hebben onze strenge hygiëneprotocollen gewerkt: er zijn geen cliënten en/of andere medewerkers besmet geraakt.

 

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties