Onze naam?

Een eerbetoon aan 'maatjes'

Algemene voorwaarden, prijzen en betalen

Reguliere verwijspatiënten
Na de intake (tijdsafhankelijk) krijgt u van ons, per fase die we kunnen overzien, een kostenindicatie. Deze raming is gebaseerd op een normaal verloop van de verrichtingen zonder complicaties of bijzondere (bij)bevindingen. De kosten van onderzoek en behandeling kunnen uiteenlopen. De ene patiënt is nu eenmaal de andere niet.

Wij vragen u de nota direct na afloop te betalen of, als uw hond of kat geopereerd is of opgenomen is geweest, bij het ophalen van uw huisdier. U kunt zowel contant als per pin betalen. Betaling met creditcard is helaas niet mogelijk. Op al onze verrichtingen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier  downloaden.

Rechtstreeks onderzoek
In bepaalde gevallen wordt onderzoek niet voorafgegaan door een intake. Een overzicht met de bijbehorende tarieven per 1 januari 2020 vindt u  hier.

  • Preventieve screening in het kader van de fok
    Fokkers kunnen bij ons terecht voor preventief onderzoek in het kader van de fok. Via onder meer echo(cardio)grafisch onderzoek wordt dan nagegaan of sprake is van een erfelijke aandoening, zoals HCM, PKD, DCM of klepafwijkingen dan wel shunts (PDAB of levershunt), waardoor het beter is het desbetreffende dier uit de fok te halen.
  • Onderzoek aangevraagd door uw dierenarts op zijn of haar verantwoordelijkheid
    Soms worden huisdierbezitters door hun dierenarts doorgestuurd voor specifiek nader onderzoek, bijvoorbeeld een hartecho of een CT-scan. Uw dierenarts is dan de behandelend arts en blijft dat ook. Wij verzorgen in dit geval het onderzoek, rapporteren niet aan u, maar aan uw dierenarts en deze zal de uitslag verder met u bespreken en besluiten wat er moet gebeuren, tenzij er ernstige bevindingen worden gedaan. In dat geval overleggen we met u en/of met uw dierenarts hoe hiermee om te gaan.

Kosten en de spoedpatient
Is uw huisdier zo ziek bij binnenkomst dat er geen tijd is om eerst met u te overleggen, dan zullen wij doen wat minimaal noodzakelijk is om uw hond of kat te stabiliseren en een globaal idee te krijgen van wat er speelt. Dit vanuit de overweging dat u niet voor niets een specialist bezoekt.

Afspraak maken

 
Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties