Wat wij bieden:

Overzicht, oplossingen, verlichting

Maa142014

Mojo, het onwaarschijnlijke verhaal achter onze CT

Het verhaal achter onze nieuwe CT is het ‘onmogelijke’ verhaal van Mojo. Een onstuimige Amerikaanse bulldog van 6 maand oud, die kort voor Kerst 2012 via de spoeddienst wordt verwezen omdat hij benauwd is, zonder dat direct duidelijk is waarom. Het jonge gezin waarin hij opgroeit, heeft veel met hem te stellen, vertellen ze. We doen ons onderzoek en werken het probleem op, Mojo wordt behandeld, hij knapt op en mag naar huis, maar... direct na de Kerst verergeren de klachten weer.

Als een CT-scan gemaakt wordt via de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, levert dat een schokkend resultaat op. Mojo, zo jong als hij is, loopt vermoedelijk al een tijd rond met iets dat beslist niet thuishoort in zijn borstkas!

Wat een geweldige hond, deze sloeber, die zoveel pijn en ongemak moet hebben gehad, maar in al die maanden niet één keer zijn lip heeft opgetrokken.

Om een lang verhaal kort te maken: na deze ervaring realiseerden we ons dat het tijd was voor een volgende stap. Voortaan kunnen we, samen met onze verwijzers, alle honden en katten in Noord- en Oost-Nederland helpen met behulp van de modernste, snelste CT-apparatuur die op dit moment in Nederland veterinair in gebruik is!

Lees meer over Mojo

Samenwerken? Afspraak maken

 

Erkende dierenarts-specialisten

 

Nieuws

 

Referenties

 

Lees al onze referenties